top of page

Njam!Tv

Lekker Lang Leven - Njam!Tv

Een recept voor een Lekker Lang Leven?

Daar kan ik chef en diëtist Michaël Sels voor zorgen! 

Met heerlijke en gezonde gerechten boost ik je immuunsysteem en maakt ik lijf en smaakpapillen gelukkig. Gezonde voeding, rijkelijke porties en heerlijke geuren… Michaël's favoriete uitspraak is niet voor niets 'meer, meer en meer'.

Meer groenten en meer fruit op je bord en meer genieten. Dat is volgens hem hét geheim van een Lekker Lang Leven.

 

 

Michaël inspireert je in 6 afleveringen met gezonde en smakelijke gerechtjes. 

nj00-2021-002637-youtubebanner.jpg

Italiaans, Makkelijk en Gezond

Honger is de beste saus! En die beste saus komt uit… Italië natuurlijk!

Peppe Giacomazza maakt een knaller van een klassieke tomatensalsa. En Jeroen De Pauw - koning van ‘t comfort food - en Michaël Sels - held van de healthy keuken - maken van zijn pot saus een zalig hoofdgerecht. Hun geheime ingrediënt? Tomaat! In al z’n smaken en vormen. Samen koken ze Italiaans, Makkelijk en Gezond!

Italiaans.png

Look &

              Feel

Lekker Lang Leven - Workshop

Wil je graag eens samen met je collega's, vrienden, vereniging,.. en mij in de keuken staan of via een live-stream "lekker lang leven" aanvatten? Ik bekijk hoe we dit mogelijk kunnen maken! Eens knallende voordracht kan misschien al genoeg zijn om geïnspireerd de fitste versie van jezelf naar boven te halen of denk je eerder aan een stevige theoretische benadering met nadien tijd voor de praktijk? Laat het me weten waaraan je denk en we maken er samen een spetterend moment van!

bottom of page