Boek

Lekker Lang Leven

We weten niet meer wat we mogen eten. Voedingsstoffen worden nu weer wel, dan weer niet opgehemeld, verschillende diëten spreken elkaar radicaal tegen en tal van gezondheidsgoeroes verspreiden elk hun eigen waarheden. Is een aardappel goed of slecht? Mag er nog een boterham met choco in de brooddoos? En wat met dat dagelijkse glaasje rode wijn?

 

Eten is de nieuwe religie en het is er eentje met profeten, paria’s en veel heilige geschriften.

 

We slagen er maar niet in om gezond te eten: bijna 1 op de 2 Belgen lijdt aan overgewicht. Daarom schrijft Michaël Sels, diëtist én chef, dit boek; zodat jij ook terug (w)eet wat goed is voor je lijf.

 

Gezonder eten kan misschien een hele opgave lijken, maar wist je dat je 15 jaar langer gezond kunt leven door de juiste voeding in de juiste verhouding? Bovendien dring je het risico op diverse aandoeningen, zoals kanker, hart- en vaatziekten, darmziekten en bloeddrukproblemen sterk terug.

 

In Lekker lang leven zet Michaël Sels de puntjes op de i. En met de meer dan 50 recepten zet jij de theorie gemakkelijk om in de praktijk!

 

-             Michaël Sels is diëtist én chef

-             Win 15 gezonde levensjaren door juist te eten

-             Met 50 gezonde en eenvoudige recepten voor een lekker lang leven

Sommige lezers vragen mij voor hoeveel personen de recepten zijn. Bij heel wat recepten ga je zien dat het vermeld staat in de omschrijving, "verdeel over vier kommetjes", "maak 4 gelijke burgers",.. maar bij sommige recepten ga je dat niet meteen terug vinden. In een BLOG-bericht lees je meer hierover!

Lekker lang leven_cover plat.jpg

Look &

              Feel

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Bestellen

Lekker Lang Leven is te vinden in jouw favoriete boekhandel, je kan hem ook online bestellen via De Standaardboekhandel, je krijgt hem gratis thuis gestuurd.