top of page
Zoeken

Dinsdag 7 juli 2020 gratis online Lekker Lang Leven, summer-sessie

Nu de zomer voor de deur staat, beginnen we voorzichtig te herademen na deze intense periode.  Hét ideale moment dus om je lichaam en geest een nieuwe boost te geven! 

Klinkt dat als muziek in je oren? Schrijf je dan bliksemsnel in voor onze Summerboost! 

Op het programma staan 4 boeiende digitale sessies rond 4 gezondheidsthema’s. Zo kun je helemaal opgeladen aan je vakantie starten. Het goede nieuws is: het is helemaal gratis

Alle sessies starten om 20 uur en er is ook tijd voorzien om al jouw vragen af te vuren op onze auteurs. Heb je vooraf al vragen voor onze sprekers? Geef deze meteen mee bij je inschrijving.


dinsdag 07 juli 2020:


Eat planty' met Michaël Sels en ontdek hoe je vijftien jaar langer kan leven door de juiste voeding te eten Heb je de ambitie om gezonder te beginnen eten en leven maar weet je niet goed hoe te beginnen? Weet je tussen alle voedingsadviezen door niet meer wat je nu wel of niet moet geloven? Is een aardappel goed of slecht? En wat met dat dagelijkse glaasje rode wijn? Michaël Sels, hoofddiëtist UZA en zelf chef, helpt je op pad met concrete tips en adviezen. ‘Eat planty’ is zijn motto: méér groenten, méér fruit, méér volle granen. Hoe je dat precies op al je maaltijden toepast, ontdek je tijdens zijn Summerboost sessie.


Over Lekker lang leven en Michaël Sels We slagen er maar niet in om gezond te eten: bijna 1 op de 2 Belgen lijdt aan overgewicht. Daarom helpt Michaël Sels je op weg naar betere eetgewoontes, zodat jij ook weer (w)eet wat goed is voor je lijf.  Wist je dat je 15 jaar langer kunt leven door de juiste voeding in de juiste verhouding te eten? Bovendien dring je het risico op diverse aandoeningen, zoals kanker, hart- en vaatziekten, darmziekten en bloeddrukproblemen sterk terug. Met Lekker lang leven hoopt Michaël ook dat mensen hun 'verboden-te-etenlijstjes' naast zich neerleggen en gewoon gaan genieten van wat goed is voor hen. Met de meer dan 50 recepten zet jij de theorie gemakkelijk om in de praktijk!inschrijven doe je HIER.


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page