top of page
Zoeken

Lekker lang & bewust positief leven

Mentaal welzijn, gezonde voeding, zelfzorg … het zijn stuk voor stuk actuele thema’s die overal opduiken. Maar hoe begin je daar nu concreet aan? Raak je soms de weg kwijt in onze snel veranderende samenleving, tussen alle goedbedoelde adviezen? Weet je niet meer wat je nu nog wel of niet mag eten? Blijf je soms te lang hangen in negatieve gedachten of gepieker? Dan helpen experten Gina Peeters en ik je graag op weg.


Tijdens deze boeiende inspiratiesessie laten beide auteurs je proeven van de vier basisingrediënten die zorgen voor een positieve geest in een gezond lichaam. Je leert met praktische tips en oefeningen terug zelf aan het stuur te gaan zitten van je gedachten en eetpatronen. Je ontdekt hoe je een negatieve cirkel kunt doorbreken door bewust stil te staan bij wat je denkt en eet, en hoe sociale connecties ons dagelijks beïnvloeden bij de keuzes die we maken. En tot slot ga je ook haalbare doelstellingen voor jezelf leren stellen, waar je concreet mee aan de slag kunt.


Op het einde van de avond krijg je ook de boeken van Michaël en Gina mee naar huis, met extra info, een ABCD-stappenplan voor het ontwikkelen van je positieve intelligentie en heerlijk recepten!


inschrijven kan HIER.


283 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page