top of page
Zoeken

Lekker Lang Leven - Porties/recept

Waauw! Ongelooflijk hoeveel er al gekookt is de laatste dagen! Sommige koks sturen mij een fotootje door van hun creaties, super tof! Heb jij ook al een Lekker Lang Leven recept geprobeerd, laat me weten wat je favoriet is!


Sommige lezers vragen mij voor hoeveel personen de recepten zijn. Bij heel wat recepten ga je zien dat het vermeld staat in de omschrijving, "verdeel over vier kommetjes", "maak 4 gelijke burgers",.. maar bij sommige recepten ga je dat niet meteen terug vinden. Dit omdat ik niet wil dat je teveel focust op hoeveelheden. Je hoeft jezelf echt niet te forceren om 1/4 ontbijttaart te eten of die volledige banana split. Volg je hongergevoel. Probeer uiteraard wel de verhoudingen te respecteren, zolang je Méér groenten, Méér fruit, Méér volle granen kiest hoef jij jezelf niet schuldig te voelen als je nog wat bijschept.


Ik heb voor al wie toch wat meer houvast wil mijn voorstel porties even opgelijst.

het overzicht kan je HIER vinden.1.886 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page